Home____Fotbal____Hochei____Tenis____Baschet Vizioneaza live

HOME


Să desluşim împreună una dintre enigmele fotbalului


Il Luce a devenit cel mai aprig adversar al roş-albaştrilor după ce în '84 s-a autopropus ca antrenor în Ghencea, dar a fost refuzat de Valentin Ceauşescu şi de Ion Alecsandrescu. Mircea Lucescu contra Steaua. Poate fi titlul unui film care să vorbească despre cea mai ascuţită rivalitate a ultimilor 25 de ani din fotbalul românesc. Pînă acum, s-a crezut că antipatia dintre Il Luce şi roş-albaştri s-a născut din simplul fapt că antrenorul ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------

BLAT » Furios că U Cluj a jucat corect cu Buzăul, Gigi îl trimite pe Teia să ia înapoi un pachet

de Ionuţ Petrişor , Marius Tuhuţ

În etapa a 30-a, U Cluj a cedat greu, acasă cu Gloria Buzău, 1-2. Nemulţumit că ardelenii au jucat pînă la capăt, Gigi Becali a cerut să-i fie recuperat "pachetul" I 20 aprile 2008. Abia se încheiase etapa a 30-a a Ligii I. La Cluj, Universitatea, condamnată la retrogradare, întîlnise o echipă care încă mai spera la salvare: Gloria Buzău.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Foştii fotbalişti ai Stelei îl atacă pe Rădoi pentru un «Gest incalificabil»


Oamenii de fotbal critică dur afirmaţiile lui Rădoi din ultimele stenograme, din ele reieşind că el îi spunea lui Gigi Becali să scape de Neşu.

Foştii fotbalişti ai Stelei spun că nu este normal ceea ce a făcut Rădoi în momentul în care se consulta cu patronul în privinţa jucătorilor care plecau din Ghencea. "Nu mi se pare normal să se întîmple aşa ceva. Este un gest incalificabil. În cazul în care aceste stenograme sînt adevărate, cum o să mai dea el ochii cu jucătorii despre care vorbea?", a spus Liţă Dumitru după ce a văzut stenogramele apărute ieri în "Click".

Emeric Ienei spune că nu este normal ca aceste lucruri să se întîmple peste capul antrenorului. "Nu vreau să vorbesc despre vechea Steaua, dar acolo erau mai mulţi Rădoi şi nici unul nu a îndrăznit să meargă la Ion Alexandrescu sau la mine să spună aşa ceva. Poate că o să fie dur ceea ce spun acum, dar fotbaliştii de atunci aveau un gram de inteligenţă în plus faţă de cei de acum şi erau mai respectuoşi", a spus Ienei